ΤΟΠΙΚΑ

Η Άννα Ασημομύτη στο πλευρό του δημάρχου Κουκά

Η Άννα Ασημομύτη στο πλευρό του δημάρχου Κουκά
Θα είναι υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης στις επερχόμενες εκλογές

Η Άννα Ασημομύτη (Κουρελιά) ζει μόνιμα στη Μύκονο και είναι παντρεμένη, με τρία παιδιά και έναν εγγονό.

Η ίδια με το σύζυγό της Αναστάσιο Ασημομύτη ιδρύσανε την μεταφορική οικογενειακή τους επιχείρηση, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί έως και σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται συγχρόνως στον τομέα του τουρισμού με ενοικιάσεις κατοικιών, καθώς και με τουριστικό γραφείο.

Στο Δήμο, θα ήθελε να ασχοληθεί με τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, όχι μόνο του κλάδου του τουρισμού αλλά και αυτών που ασχολούνται με τις μεταφορές και με το εμπόριο, με στόχο να συμβάλει προκειμένου να συνεχίσουν να εξυπηρετούν το νησί με τον καλύτερο τρόπο.

Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης με την υποψηφιότητά της γιατί όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς είναι δυναμικός, εργατικός, μορφωμένος και με όραμα για το μέλλον του νησιού μας.

Η Μύκονος πρέπει να εξελιχθεί και να συμβαδίσει με τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και η ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης είναι ενωμένη με στόχο να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές στο νησί μας.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.