ΤΟΠΙΚΑ

«Η αγάπη για το πιο φωτεινό νησί, μας βρίσκει όλους ενωμένους κι ας θέλουν αρκετοί να πιστεύουν το αντίθετο»

«Η αγάπη για το πιο φωτεινό νησί, μας βρίσκει όλους ενωμένους κι ας θέλουν αρκετοί να πιστεύουν το αντίθετο»
Η Χριστίνα Πολίτη για τον Κωνσταντίνο Κουκά και την επόμενη μέρα της Μυκόνου

“Ποτέ δεν πίστευα πως μπορώ να αγαπήσω τη Μύκονο παραπάνω – όμως μέσα από τις δυσκολίες και ειδικά τις ημέρες της πανδημίας ο Κωνσταντίνος Κουκάς  το κατάφερε.. ένας δήμαρχος με περιφερική όραση, σε ένα δύσκολο πόστο, που μας αγκάλιασε , που άνοιξε την πόρτα του δημαρχείου, που μας σύστησε στην τοπική κοινωνία, στα πολιτιστικά δρώμενα, στις υπέροχες εκδόσεις βιβλίων για το νησί, ένας νέος άνθρωπος που δεχόταν κάθε sms γκρίνιας – χωρίς να μένει άπραγος , γιατί έχει ικανότητες και αντοχές για πολλά περισσότερα, που του εύχομαι από καρδιάς . Η αγάπη για το πιο φωτεινό νησί, μας βρίσκει όλους ενωμένους κι ας θέλουν αρκετοί να πιστεύουν το αντίθετο – γιατί σαν τη Μύκονο μας – δεν έχει!”


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.