ΤΟΠΙΚΑ

H ΝΔ κερδίζει και τις τέσσερις βουλευτικές έδρες στις Κυκλάδες

H ΝΔ κερδίζει και τις τέσσερις βουλευτικές έδρες στις Κυκλάδες

Απόλυτη είναι η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων αναφορικά με τις βουλευτικές έδρες.

Συγκεκριμένα και όπως ήταν αναμενόμενο, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο εκλέγεται αυτοδύναμη κυβέρνηση, κερδίζει και τις τέσσερις βουλευτικές έδρες στο νομό Κυκλάδων.

Αυτό σημαίνει ότι κανένα από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα δε θα εκπροσωπηθεί με βουλευτική έδρα από το νομό Κυκλάδων.

Ήδη από τις εθνικές εκλογές του περασμένου Μαϊου η Νέα Δημοκρατία είχε διασφαλίσει τρεις έδρες, με την εκλογή των βουλευτών που είχαν διατελέσει κοινοβουλευτική θητεία την περίοδο 2019 – 2023, Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας.

Στις εκλογές του Μαϊου κέρδισε μία βουλευτική έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ με το Νίκο Συρμαλένιο.

Ωστόσο, με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος με την οποία διεξήχθησαν οι εκλογές του Ιουνίου συνδυαστικά με την άνοδο των ποσοστών της ΝΔ και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, η τέταρτη έδρα των Κυκλάδων κερδίζεται από την παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία λαμβάνει ο Μάρκος Καφούρος.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.