BUSINESS

H μεγάλη γαλλική αλυσίδα ξενοδοχείων Accor μπαίνει στη Μύκονο

H μεγάλη γαλλική αλυσίδα ξενοδοχείων Accor μπαίνει στη Μύκονο
Η αλυσίδα έχει ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει δύο σημαντικά προσύμφωνα για ισάριθμα φιλόδοξα έργα στον Πειραιά και τη Μύκονο

H μεγάλη γαλλική αλυσίδα ξενοδοχείων Accor δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια μέσω του σήματος Novotel αρχικά και στη συνέχεια με τη νέα αλυσίδα Ibis. Όμως, εκτός από τις υφιστάμενες μονάδες -το ξενοδοχείο «Novotel» στο κέντρο της Αθήνας και το «Sofitel» στο αεροδρόμιο- αλλά και το πρώτο «Ibis Styles» στην Κρήτη, η αλυσίδα έχει ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει δύο σημαντικά προσύμφωνα για ισάριθμα φιλόδοξα έργα στον Πειραιά και τη Μύκονο. Παράλληλα συζητά και ουσιαστικά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον όμιλο Λάμψα για να αναλάβει τη διαχείριση της νέας του μονάδας στο κτήριο που βρίσκεται Πανεπιστημίου και Κριεζώτου στο Σύνταγμα και το οποίο μίσθωσε η Λάμψα από το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων ΑΤΕ. Το ξενοδοχείο αναμένεται να είναι έτοιμο προς τα τέλη του 2019, θα είναι τεσσάρων αστέρων και θα ενταχθεί κάτω από το brand MGallery της Accor. Επισημαίνεται ότι με την Accor συνεργάζεται ήδη ο όμιλος στο Βελιγράδι.

Επίσης το 2017 ο όμιλος AccorHotels ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα με την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία Polis H.M. S.A για την ανάπτυξη του πρώτου ξενοδοχείου ibis Styles στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τέλος, πληροφορίες θέλουν ένα ακόμη σήμα της Accor, το «Mama Shelter», να σχεδιάζει την επέκτασή του στην Ελλάδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.