ΤΟΠΙΚΑ

Γύμνια, ζωγραφική και φωτογραφία, αίθουσα Ματογιάννι

Γύμνια, ζωγραφική και φωτογραφία, αίθουσα Ματογιάννι

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου “Μαρία Ιγγλέση”
11-20 Οκτωβρίου 2023
Μάκης -Μωράκης & Παναγιώτης Γκίωκας, Γύμνια, ζωγραφική και φωτογραφία, αίθουσα Ματογιάννι
Τζωρτζίνα Αρμακόλα, Ανθρωποκεντρισμός, ζωγραφική, αίθουσα Καλογερά.

Ο Μάκης Μωράκης, Ο Παναγιώτης Γκιώκας και η Τζωρτζίνα Αρμακόλα συνεργάτες και φίλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης εκθέτουν στην Δημοτική Πινακοθήκη από τις 11 έως τις 20 Οκτωβρίου. Μας λένε για την ιδέα της έκθεσης τους:
Γεγονότα, πράξεις, παραλογισμοί (φυσικές καταστροφές, εκλογές, πόλεμοι..) οδηγούν τους ανθρώπους σε ηθική φθορά κι αλλοτρίωση.
Η έκθεση μας με την “γύμνια” του τοπιογραφικού της τοπίου και τον “ανθρωποκεντρικό” της χαρακτήρα ευελπιστούμε να υπάρξει “εφαλτήριο” για την ανάδειξη κάποιου νοήματος της συνύπαρξης μας στη ζωή ως νοήμονα με συνείδηση όντα.
(Ακούστηκε λίγο “βαρύ” ?!)..για αυτό τον λόγο σας προσκαλούμε να απολαύσετε αυτή την έκθεση μαζί μας. Θα χαρούμε ιδιαίτερα πολύ!
Georgina Armacola , Makis Morakis , Παναγιώτης Γκιώκας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.