ΤΟΠΙΚΑ

Γρύμπλας «Αποδέχομαι την ευθύνη δεν ρώτησα τον κ.Βερώνη»

Γρύμπλας «Αποδέχομαι την ευθύνη δεν ρώτησα τον κ.Βερώνη»
Απίστευτη παραδοχή από δημοτικό σύμβουλο, που ενώ πρώτα υπερψήφισε μετά κατηγορεί και μάλιστα με χαρακτηρισμούς αυτά που ο ίδιος ψήφισε!!!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς τελικά με τον τρόπο που διεξάγεται η πολιτική στην Μύκονο και δη από εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που εκτέθηκαν μάλιστα  στην ετυμηγορία των πολιτών και κλήθηκαν να τους εκπροσωπούν.

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα για το αλαλούμ που επικρατεί με τους συμβούλους του Χρήστου Βερώνη που υπερψηφίζουν στα δημοτικά συμβούλια, την ίδια ώρα που ο επικεφαλής τους καταψηφίζει και κατακρίνει τα ίδια μάλιστα θέματα δημόσια, ο κ. Σταύρος Γρύμπλας θέλησε να απαντήσει αναρτώντας σχόλιο στα σοσιαλ της σελίδας μας.

Με την απάντηση του όμως ο κ.Γρύμπλας μας μπερδεύει ακόμα περισσότερο καθώς, αφού κάνει την αυτοκριτική του λέγοντας ότι αποδέχεται την ευθύνη καθώς δεν ρώτησε τον κ.Βερώνη τι θα ψηφίσει(αδιανόητη παραδοχή, δεν έχει αλήθεια κρίση ή δεν ήξερε το θέμα;) κατακρίνει και μάλιστα με στόμφο αυτά που ίδιος ψήφισε λίγη ώρα νωρίτερα.

Διαβάζουμε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας αυτά που γράφει δημοτικός σύμβουλος της Μυκόνου.

Δηλαδή ο κυριος Γρύμπλας παραδέχεται δημόσια, ότι δεν ήξερε τι υπερψήφισε, χαρακτηρίζει μάλιστα για γέλια και για κλάμματα την μελέτη την οποία ο ίδιος ψήφισε( αλήθεια πόσο θράσος για μια τέτοια τοποθέτηση και μάλιστα δημόσια;) και στο φινάλε απολογείται στον Χρήστο Βερώνη οτι πήγε ανενημέρωτος και ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο μια μελέτη, που σε πρώτο χρόνο δεν είχε ιδέα τι ήταν και στην συνέχεια αφού ενημερώθηκε τις αποδίδει και χαρακτηρισμούς μάλιστα.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Απίστευτες καταστάσεις σε μια πολιτική σκηνή της Μυκόνου που δυστυχώς μοιάζει με κωμωδία άνευ προηγουμένου.

Διαβάστε το σχόλιο Γρύμπλα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.