ΤΟΠΙΚΑ

Γραφείο Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Μύκονο

Γραφείο Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Μύκονο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του στη Μύκονο για την αλλαγή διεύθυνσης του γραφείου του, το οποίο βρίσκεται πλέον στην Άνω Μερά, στην Περιοχή Ηρώο.

Υπεύθυνη του γραφείου εξακολουθεί να είναι η κα Κατερίνα Κουνάνη, με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22890 23937 ή και στο email info-mykonos@cycladescc.gr Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 14.00.

Το γραφείο μας στη Μύκονο δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2009 με στόχο την καλύτερη, αμεσότερη και δια ζώσης εξυπηρέτηση των μελών μας στο νησί. Διαθέτει πλήρη εξοπλισμό διασύνδεσης με τα κεντρικά στη Σύρο καθώς και συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 60 ατόμων.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.