ΤΟΠΙΚΑ

Golden Star Ferries: Δεν έχουμε προβεί σε ουδεμία αγορά ταχύπλοου μέχρι και σήμερα

Golden Star Ferries: Δεν έχουμε προβεί σε ουδεμία αγορά ταχύπλοου μέχρι και σήμερα

Στην διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει προχωρήσει στην αγορά του ταχύπλοου GOTLANDIA II, προχώρησε η Golden Star Ferries.

Με σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η εταιρεία των αδελφών Στεφάνου αναφέρει ότι δεν έχει αγοράσει κάποιο ταχύπλοο μέχρι και σήμερα, αφήνοντας όμως έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να γίνει στο άμεσο μέλλον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της εταιρείας έχουν επιθεωρήσει το πλοίο.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον τύπο σχετικά με αγορά πλοίου από την εταιρεία μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η GOLDEN STAR FERRIES δεν έχει προβεί σε ουδεμία αγορά ταχυπλόου μέχρι και σήμερα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.