ΤΟΠΙΚΑ

GNTM 5: Οι διαγωνιζόμενες καλούνται να αναδείξουν το flair της εποχής των 50s στη Μύκονo

GNTM 5: Οι διαγωνιζόμενες καλούνται να αναδείξουν το flair της εποχής των 50s στη Μύκονo

Μία συναρπαστική μέρα ξημερώνει στο σπίτι του GNTM 5 για τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες ανυπομονούν να μάθουν τον προορισμό του ταξιδιού, που τους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, στο προηγούμενο πλατό, όπου αποχώρησε η Γρηγοριάνα.

Το μήνυμα στην οθόνη της τηλεόρασης δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας και τα μοντέλα μαντεύουν σωστά ότι θα πάνε στη Μύκονο! Με τις βαλίτσες έτοιμες για αναχώρηση, τα μοντέλα ταξιδεύουν με προορισμό το νησί των ανέμων. Εκεί, στο Nammos World, συναντούν τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, οι οποίοι τις ενημερώνουν για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Η περιπέτεια ξεκινά από το Nammos Village και τα μοντέλα ξεναγούνται σε έναν υπερχλιδάτο προορισμό, όπου οι οίκοι μόδας αφηγούνται τις πιο μοδάτες ιστορίες. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο συναρπαστική καθώς οι κριτές προμηνύουν εκπλήξεις, χορό και πολύ, πολύ κέφι, που είναι και κάποια από τα στοιχεία της φωτογράφισης, που θα ακολουθήσει.

Δείτε το τρέιλερ

GNTM 5 | trailer 23ου επεισοδίου - Δευτέρα 5.12.2022
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.