ΤΟΠΙΚΑ

Γκρέμισε τα τείχη η Μύκονος για τον Αντετοκούνμπο

Γκρέμισε τα τείχη η Μύκονος για τον Αντετοκούνμπο
Ο δήμαρχος Κ.Κουκάς είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που βραβεύει τον Γιάννη μετά την τεράστια επιτυχία του στο NBA

Μεγάλη η στιγμή τόσο για το νησί όσο και για τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά αποτελεί η βράβευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο επίσημα από τον Δήμο Μυκόνου.

Ο δήμαρχος είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που τιμά με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο τον σούπερ σταρ του NBA μετά την ανάδειξη του σε καλύτερο παίκτη στον μαγικό κόσμο του μεγαλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη!

Ήταν επιλογή του Γιάννη να απορρίψει όλες τις προτάσεις που του έγιναν από την ημέρα που  ήρθε στην Ελλάδα ,για να κάνει τις διακοπές του και να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα ,να μην δεχθεί από πολιτικά πρόσωπα τιμές, σε μια ιδιαίτερη μάλιστα περίοδο με τις πολιτικές εξελίξεις να είναι θερμές.

Κάτι όμως που δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουκά που με την προσωπικότητα του και το εκτόπισμα που έχει ο θεσμικός του ρόλος ως δήμαρχος Μυκόνου, τίμησε τον κορυφαίο σταρ του NBA και ανέβασε παράλληλα ακόμα ψηλότερα  την κοινωνία της Μυκόνου που ξέρει να εκτιμά και να επιβραβεύει τους καλύτερους του πλανήτη.

Αν μη τι άλλο ιδιαίτερη και ιστορική στιγμή για το νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.