ΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Τράγκας: Το πολυτελές σπίτι του στη Μύκονο με την εντυπωσιακή θέα

Γιώργος Τράγκας: Το πολυτελές σπίτι του στη Μύκονο με την εντυπωσιακή θέα

Πλάνα από άλλο ένα σπίτι, το οποίο είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας, προβλήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (16.06.2022) στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πρόκειται για το πολυτελές σπίτι στη Μύκονο, στην περιοχή της Ψαρρούς, το οποίο βρίσκεται στην κυριότητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα και σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εκποιηθεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού.

Το σπίτι είναι 120 τ.μ. και έχει εντυπωσιακή θέα…

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Tlive» αποκάλυψε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, με την πρώτη βίλα να αφορά ένα πολυτελές σπίτι στη Μύκονο, στην περιοχή της Ψαρρούς, το οποίο βρίσκεται στην κυριότητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν και πλάνα από το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια, στη Γαλλία.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.