ΤΟΠΙΚΑ

Gigi Hadid: Τι απαντά στα υβριστικά σχόλια για την κλοπή στην Μύκονο

Gigi Hadid: Τι απαντά στα υβριστικά σχόλια για την κλοπή στην Μύκονο

Μέχρι πριν από λίγες μέρες η επίσκεψη της Gigi Hadid και της αδελφής της Bella στην Μύκονο αποτελούσε διαφήμιση για το νησί και τον ελληνικό τουρισμό. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που το διάσημο μοντέλο έπεσε θύμα ληστείας, κατήγγειλε δημόσια το γεγονός και συνέστησε στους ακολούθους της στα social media να μην επισκεφθούν ποτέ την Μύκονο και να ξοδέψουν τα λεφτά τους αλλού.

Η δήλωση αυτή αποτέλεσε «αιτία πολέμου» και έκανε έξαλλους τους Έλληνες χρήστες των social media που αντεπιτέθηκαν λέγοντας ότι είναι αδικαιολόγητη και απαράδεκτη να απωθεί τον κόσμο από το να επισκεφθεί το νησί και να δυσφημεί μια χώρα ηοικονομία της οποίας στηρίζεται στον τουρισμό.

Η ίδια, ανταπέδωσε τα πυρά αποκαλύπτοντας γεγονότα και λεπτομέρειες για όσα δυσάρεστα βίωσε κατά την παραμονή της στο νησί.

«Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου). Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.»

Ο πόλεμος δηλώσεων αναμένεται να έχει συνέχεια, καθώς ήδη οι αστυνομικές αρχές στο νησί πέρασαν στην αντεπίθεση μιλώντας για επαρκή και αποτελεσματική αστυνόμευση κατά τη φετινή θερινή περίοδο.

news247.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.