ΤΟΠΙΚΑ

Για τις θάλασσες και τις ακτές της Μυκόνου

Για τις θάλασσες και τις ακτές της Μυκόνου
ΟΦΕΤ & All for Blue σε ένα κοινό στόχο - Καθάρισαν τις θάλασσες & τις ακτές της Μυκόνου!

Η δυναμική Green Team των εργαζομένων του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη βρέθηκε για δεύτερη χρονιά αυτό το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στη Μύκονο, προκειμένου να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές με το σύνθημα save the sea!
Η Ομάδα ειδικότερα, καθάρισε τις παραλίες της Φτελιάς και της Κάπαρης.

 

 

Με αφορμή τη δράση- η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου- η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ευχαριστεί θερμά τις Λιμενικές Αρχές, και τον κ. Λιμενάρχη, οι οποίοι όπως κάθε φορά, διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων και στέκονται αρωγός τους καθώς και της ΜΚΟ All for Blue με επικεφαλής την κ. Κατερίνα Τοπούζογλου.

Η πράσινη αυτή αποστολή εντάσσεται στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΦΕΤ, ειδικά δε της περιβαλλοντικής του διάστασης, U&I Green, Uni-Pharma & InterMed αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε».


Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, αγαπά την ευθύνη και το Περιβάλλον και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.