ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Για την Ελλάδα βάζει ρότα το GOLDEN EXPRESS – Έκπληξη το ΝΕΟ δρομολόγιο!

Για την Ελλάδα βάζει ρότα το GOLDEN EXPRESS – Έκπληξη το ΝΕΟ δρομολόγιο!

Έτοιμο να ξεκινήσει για την Ελλάδα είναι το GOLDEN EXPRESS, το οποίο να θυμίσουμε παραμένει δεμένο στο λιμάνι LAS PALMAS, των Καναρίων Νήσων.

Το νέο ταχύπλοο, που θα το διαχειρίζονται από κοινού η GOLDEN STAR FERRIES και η FAST FERRIES, πρόκειται να φτάσει στα ελληνικά νερά, ρυμουλκούμενο, με την ημερομηνία άφιξης του στο λιμάνι του Πειραιά, να τοποθετείται το χρονικό διάστημα 8/11-10/11.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το GOLDEN EXPRESS, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στις Κυκλάδες, πραγματοποιώντας ένα κυκλικό δρομολόγιο, που θα έχει σαν αφετηρία, το πρωί, το λιμάνι του Πειραιά και επόμενους σταθμούς την Πάρο, την Νάξο, την Μύκονο, την Τήνο, την Άνδρο και τελικό προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Από το λιμανι της Ραφήνας θα ξεκινάει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ακολουθώντας το αντίστροφο δρομολόγιο, καταλήγοντας αργά το βράδυ στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Πηγη: ellinikiaktoploia.net

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.