ΤΟΠΙΚΑ

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια πιστοποιημένοι παιδικοί σταθμοί στη Μύκονο

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια πιστοποιημένοι παιδικοί σταθμοί στη Μύκονο
Ασφαλείς «και με τη βούλα» πρέπει να θεωρούνται πλέον οι παιδικοί σταθμοί του νησιού.

Ο Δήμος Μυκόνου, σε αγαστή συνεργασία με τον Π.Α.Κ.Ο. Γεώργιος Αξιώτης και υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Οργανισμού κ. Δημητρίου Κοντιζά, κατάφερε μετά από συντονισμένες ενέργειες, να αποκτήσει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας για πρώτη φορά από την ίδρυση των παιδικών σταθμών του νησιού, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις του νόμου.

Με την εν λόγω αδειοδότηση πιστοποιείται ότι τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που διασφαλίζουν την καταλληλότητα της χρήσης των κτιριακών υποδομών και των χώρων των παιδικών σταθμών, για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων παιδιών.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με την έκδοση των αδειοδοτήσεων, δε κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας μέσω ΕΣΠΑ – που θέτουν ως προϋπόθεση την αδειοδότηση – και άρα δε θα προκύψουν ελλείψεις προσωπικού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.