ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ.Ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Αλέξανδρο Κουκά”

“Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ.Ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Αλέξανδρο Κουκά”
Ο Δημήτρης Παντελής φεύγει με σεβασμό προς τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σε μια χρονιά που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει κατηγορία

Ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στο μέσο της σαιζόν στον ΑΟ Μυκόνου από τον Ολυμπιακό Γυθείου και πάνω του είχαν στηριχτεί πολλές από τις ελπίδες της ομάδας στα κρίσιμα ματς στην προσπάθεια για την άνοδο.

Ο στόχος που είχε τεθεί να ανέβει η ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  στην Γ Εθνική κατηγορία δεν πραγματοποιήθηκε και ο Παντελής δεν κατόρθωσε να την βοηθήσει σύμφωνα με τις περγαμηνές του, παρόλα αυτά στην δήλωση αποχώρησης του  έδειξε σεβασμό στον σύλλογο και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά για την άψογη συνεργασία που είχαν και φιλοξενία που του παρείχαν όσο ήταν παίκτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Δεν είναι βέβαιο οτι και η ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ θα πρότεινε ανανέωση της συνεργασίας στον Παντελή καθώς τα πλάνα για την νέα χρονιά ακόμα δεν έχουν καθοριστεί.

Ο πρώην παίκτης του Ρούβα και του Φωστήρα μέσω του sportcyclades.gr δήλωσε: “Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Αλέξανδρο Κουκά για την άψογη φιλοξενία καθως και τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για την συνεργασία. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια με Υγεία”!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.