ΤΟΠΙΚΑ

Γέρνει η πλάστιγγα υπέρ του Κουκά με τις νέες υποψηφιότητες

Γέρνει η πλάστιγγα υπέρ του Κουκά με τις νέες υποψηφιότητες
Άσους από το μανίκι του βγάζει ο Κωνσταντίνος Κουκάς και εκπλήσσει τους πάντες.Ιάκωβος Δακτυλίδης ο επόμενος!

Μια νέα τάξη πραγμάτων δημιουργεί με τις κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα της Μυκόνου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  καθώς ο ένας μετά τον άλλον, νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες τον ακολουθούν και συντάσσονται μαζί του.

Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό αυτό που έχει καταφέρει σε λίγες μόνο μέρες ο Κωνσταντίνος  Κουκάς καθώς αλλάζει το τοπίο άρδην στην κρίσιμη ώρα και σχεδόν εξήντα περίπου μέρες πριν τις εκλογές.

Την δύσκολη συγκυρία των προαποφασισμένων όπως αποδείχτηκε καιρό πριν  αποχωρήσεων από τον συνδυασμό του, γεγονός που  λειτουργούσε ως βαρίδι και στην καθημερινότητα της δημοτικής αρχής , ο Κουκάς με μαεστρικό τρόπο  την μετέτρεψε σε μια μεγάλη ευκαιρία δημιουργίας ενός νέο μετώπου ανθρώπων που μέχρι χτες ήταν στην άκρη βλέποντας να γίνονται διάφορα στο Δήμο Μυκόνου και μακριά από κάθε συμμετοχή στα  κοινά.

Με τις κινήσεις Κουκά αφυπνίζεται  μια νέα δυναμική ανθρώπων που καθημερινά δηλώνουν την υποστήριξη τους ανοιχτά πλέον  στον δήμαρχο.

Απόδειξη  ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν έκαναν ζημιά στον κ.Κουκά οι αποχωρήσεις από τον συνδυασμό του αλλά αντιθέτως «ξύπνησαν» νέα πρόσωπα που βγαίνουν μπροστά και λειτούργησε όλο το σκηνικό της προηγούμενης περιόδου προς όφελος της Πρωτοβουλίας Δράσης με την δημιουργία ενός νέου πανίσχυρου συνδυασμού με ξεχωριστά πρόσωπα που δηλώνουν υποψήφιοι οι περισσότεροι για πρώτη φορά με σκοπό να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Ένας από αυτός που προκαλεί μάλιστα αίσθηση η απόφαση του να συνταχθεί με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά,είναι ο Ιάκωβος Δακτυλίδης (Γιακουμής Καριώτης) που μπαίνει για πρώτη φορά δυναμικά στον πολιτικό στίβο του νησιού.

Γράφει ο κ.Κουκάς χαρακτηριστικά:

«Ο Ιάκωβος Δακτυλίδης (Γιακουμής Καριώτης) γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Νέος και δραστήριος επαγγελματίας έχει εξελίξει επιτυχώς την οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά και ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, γιατί πιστεύει πως η νέα γενιά με την εργατικότητα, την επιμονή και την ευρηματικότητά της μπορεί να πραγματοποιήσει ουσιαστικές αλλαγές και καθοριστικές τομές για το καλό του νησιού μας. Καλορίζικος!»

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.