ΤΟΠΙΚΑ

Γεμίζουν τα νησιά,αυξημένη η κίνηση προς τις Κυκλάδες

Γεμίζουν τα νησιά,αυξημένη η κίνηση προς τις Κυκλάδες
Στα λιμάνια της Ραφήνας και του Πειραιά αρκετοί οι εκδρομείς με προορισμό τις Κυκλάδες

Η κίνηση το πρωί της Παρασκευής στα λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας παρουσιάζουν ιδιαίτερη αύξηση και αρκετοί αδειούχοι και εκδρομείς του καλοκαιριού, εγκαταλείπουν για μερικές ημέρες τη βάση τους με προορισμό τα νησιά, ώστε να περάσουν τις φετινές τους διακοπές.

Οι υψηλές  θερμοκρασίες, αλλά και η καλή εικόνα που εξακολουθεί να διατηρεί η χώρα μας ως προς την εξέλιξη της πανδημίας, αποτελούν κίνητρα για πολλούς, ώστε να αποδράσουν  με τις Κυκλάδες να αποτελούν κορυφαία προτίμηση των ταξιδιωτών λόγω των συνθηκών αυτή την εποχή.

Οι επιβάτες με υπομονή στέκονται στην ουρά περιμένοντας να επιβιβαστούν στο πλοία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω του κορονοϊού σύμφωνα πάντα με τις αρχές του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.