ΤΟΠΙΚΑ

Γεμάτοι από εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ της Μυκόνου

Γεμάτοι από εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ της Μυκόνου

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ που συμμετείχαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μυκόνου με τίτλο: “Hotel Digital Marketing” είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ιταλία και το σχολείο Ipseoa Tor Carbone όπου οι μαθητές μας είχαν την δυνατότητα να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την διαχείρηση ξενοδοχειακών μονάδων, το ψηφιακό marketing και την δημιουργια ιστοσελιδας ξενοδοχειων.

Οι μαθητές μας είχαν την δυνατότητα επίσης να επισκεφθούν κάποια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ιταλίας όπως το Κολοσσαίο, το Βατικανό, τη Φοντάνα Ντι Τρέβι, τον Πύργο της Πίζας, να περπατήσουν στα στενά δρομάκια της Φλωρεντίας, να διασχίσουν την γέφυρα Ponte Vecchio και να θαυμάσουν την Πιάτσα ντελλα Σινιορία, να δουν την Σιένα μια πόλη με πραγματικά μεσαιωνική αύρα, με μεγάλο κομμάτι του ιστορικού κέντρου να μην έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τον 13ο αιώνα από τότε δηλαδή που διαμορφώθηκε και τέλος να απολαύσουν βόλτες και στιγμές ξεκούρασης στο Μοντεκατινι Τέρμε θαυμάζοντας το συντριβάνι Fontana Guidotti.

Επιστρέψαμε λοιπόν με τις αποσκευές μας γεμάτες γνώση και πληροφόρηση!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή κ. Marco Melfi για όσα μας δίδαξε, την κ. Ιωάννα Δούβρου που μας βοήθησε με την μετάφραση, τον εκπαιδευτικό Ντίνος Παπακωνσταντίνου που ήταν ο αρχηγός μας και φυσικά τον διευθυντή μας Γιώργο Ρουσουνέλο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.