ΤΟΠΙΚΑ

Φύλλο και φτερό κάνουν την Μύκονο τις τελευταίες ώρες με εφόδους αστυνομία και πολεοδομία

Φύλλο και φτερό κάνουν την Μύκονο τις τελευταίες ώρες με εφόδους αστυνομία και πολεοδομία

Έφοδο πραγματοποίησαν αστυνομία και πολεοδομία στη Μύκονο με σαρωτικούς ελέγχους μετά τις σοβαρές καταγγελίες για καθεστώς παρανομίας.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, στο νησί βρίσκεται και το εκβιαστών, το οποίο παρείχε τη συνδρομή του στις υπηρεσίες που έκαναν ελέγχους. Το εκβιαστών θα παραμείνει στο νησί, καθώς θέλει να ξεκινήσει χαρτογράφηση του τι συμβαίνει εκεί και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματακαθώς φαίνεται ότι από το Πάσχα και μετά το νησί θα αρχίσει να γεμίζει από κόσμο.

‘Ήδη, μέσα σε 48 ώρες έχουν γίνει 14 οικοδομικοί έλεγχοι για αυθαίρετες κατασκευές σε όλο το παραλιακό μέτωπο και μάλιστα, ήδη, οι Αρχές έχουν εντοπίσει κάποιες παρανομίες ενώ, στο νησί βρέθηκε και η οικονομική αστυνομία η οποία ζήτησε και παρέλαβε όλα τα χαρτιά των εργαζομένων. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ, ήδη έχουν εντοπίσει τις πρώτες παρανομίες. Τα κλιμάκια αύριο θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να ξαναφύγουν, ωστόσο, πιο ενισχυμένα, μέσα στην εβδομάδα – κυρίως το κλιμάκιο από το εκβιαστών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.