BUSINESS

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοου καταμαράν Super express στα ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας και έτσι το νεοαποκτηθέν σκάφος της Golden star ferries κατέβηκε από την πλωτή δεξαμενή των ναυπηγείων, προκειμένου να δώσει τη σκυτάλη σε ένα άλλο μεγάλο ταχύπλοο καταμαράν, τo Highspeed 4, το οποίο πιθανότατα αύριο θα ανεβεί στην πλωτή δεξαμενή του Spanopoulos Group, για ακόμη μια χρονιά.

Το μεγάλο ταχύπλοο της Hellenic Seaways, σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας, θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 30 του μήνα στη γραμμή Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Κουφονήσι μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Super express σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας του, θα δρομολογηθεί μέσα στον Ιούνιο στη γραμμή Ραφήνα – Σύρο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Κουφονήσι – Κατάπολα, με πολλές πιθανότητες τελικώς να αναλάβει τα δρομολόγια του Superrunner για φέτος, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει.

ARXIPELAGOS.GR

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.