ΤΟΠΙΚΑ

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια τον Ιούλιο από και προς την Μύκονο

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια τον Ιούλιο από και προς την Μύκονο

Μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν ξανά τις πτήσεις τους, ενώ εμείς ονειρευόμαστε διακοπές σε νησιά με όμορφες παραλίες. Η Μύκονος είναι, φυσικά, ένα από αυτά. Το κοσμοπολίτικο νησί μας περιμένει και φέτος να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του, να απολαύσουμε τις πολυσύχναστες παραλίες του και να μυρίσουμε τον κυκλαδίτικο αέρα του… Η ομάδα του travelstyle.gr έψαξε και βρήκε πόσο θα κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια τον Ιούλιο για Μύκονο!

Εισιτήρια που ξεκινούν από χαμηλές τιμές

Αν σκοπεύετε να κλείσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, κάντε το τώρα. Βάζοντας στην αναζήτηση ενδεικτικά τις ημερομηνίες Παρασκευή 10 με επιστροφή Κυριακή 12 Ιουλίου, ανακαλύψαμε ότι το εισιτήριο ξεκινά από 24 ευρώ για απλή μετάβαση και 48 με επιστροφή!

Ανεμόμυλοι στη Μύκονο

Οι τιμές είναι χαμηλές, αν αναλογιστούμε ότι είναι high season στο πιο δημοφιλές νησί της Ελλάδας! Η τιμή αυτή αντιστοιχεί σε πτήση με τη low cost εταιρεία Volotea και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να επισκεφτεί τη Μύκονο χωρίς να χαλάσει μια περιουσία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.