ΤΟΠΙΚΑ

Φτελιά και Κάπαρη έχουν την τιμητική τους

Φτελιά και Κάπαρη έχουν την τιμητική τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος κάνουμε ΔΙΠΛΟ καθαρισμό σε δυο διαφορετικές παραλίες στην αγαπημένη μας Μύκονο.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου καθαρίζουμε την παραλία στη Φτελιά 10.15-11.15 (μόνο παραλία, λόγω αέρα) και αμέσως μετά πάμε στην Κάπαρη για υποβρύχιο και παράκτιο καθαρισμό 11.30-13.00.
Θα συμμετέχει η δραστήρια ομάδα της Intermed/Unipharma, εθελοντές και φυσικά όσοι είστε πιστοποιημένοι δύτες μπορείτε να να μας βοηθήσετε στον υποβρύχιο καθαρισμό στην Κάπαρη.
Το Clean The Sea διοργανώνεται από την κοινωφελή οργάνωση All For Blue σε συνεργασία την εταρία Intermed/Unipharma.
Όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά!
Για δεύτερη χρονιά, η Green Team των εργαζομένων του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη θα βρεθεί σε νησιά της Ελλάδας, προκειμένου να καθαρίσει
τις θάλασσες και τις ακτές με το σύνθημα save the sea!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πράσινη αυτή αποστολή εντάσσεται στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΦΕΤ, ειδικά δε της περιβαλλοντικής του διάστασης, U&I Green, Uni-Pharma & InterMed αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε».
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.