ΤΟΠΙΚΑ

«Φτάνει πια με την στοχοποίηση του θύματος»

«Φτάνει πια με την στοχοποίηση του θύματος»
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Πολίτη παίρνει θέση στο μεγάλο θέμα των ημερών

«Μια νέα γυναίκα πήρε μια γενναία απόφαση πριν από τρία χρόνια –όχι τώρα, όπως κάποιοι θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη – να διεκδικήσει τα δικαιώματά της απέναντι σε εγκληματικές πράξεις. Επέλεξε, ξανά, με γενναίο τρόπο την τραγική αυτή κατάσταση να την αντιμετωπίσει απολύτως μόνη της, μαζί με τους δικηγόρους της.

Και μέσα σε αυτή την τοξικότητα του πολιτικού τοπίου, με ευθύνη του τεχνητού δίπολου εξουσίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούμε, ακόμα μια φορά, την στοχοποίηση του θύματος, μέσω τεχνικών “διαρροής” ή δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – fake news με στόχο αποκλειστικά και μόνο την “πολιτική δολοφονία” της καταγγέλλουσας.

Άρθρο  στην ιστοσελίδα The Socialist
Διαβάστε περισσότερα: https://thesocialist.gr/olga-politi-thelei-tharros-na-katangeilei-mia-gynaika-enan-ischyro-andra-ftanei-pia-me-tin-stochopoiisi-tou-thymatos/

Όλγα Πολίτη υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδες

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.