ΤΟΠΙΚΑ

«Φωτιά» οι τιμές των ακτοπλοϊκών για τις Κυκλάδες.Δείτε ενδεικτικά

«Φωτιά» οι τιμές των ακτοπλοϊκών για τις Κυκλάδες.Δείτε ενδεικτικά

Ενώ οι τιμές στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα κρατιούνται σε καλό επίπεδο δεδομένων των οικονομικών συνθηκών της εποχής και της έντονης ακρίβειας, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όπως όλοι γνωρίζουν, έχουν πάρει για τα καλά την ανιούσα.

Παρακάτω παρουσιάζονται κάποια παραδείγματα με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων για επτά δημοφιλή Κυκλαδίτικα νησιά (Σαντορίνη, Νάξος, Πάρος, Μήλος, Σύρος, Μύκονος, Άνδρος), από την Αθήνα. Όλα τα παραδείγματα αφορούν μια οικογένεια ή μια παρέα 4 ατόμων, μαζί με ένα κανονικό Ι.Χ.

Οι τιμές αναφέρονται σε (κανονικά) εισιτήρια μετ’ επιστροφή, για την περίοδο 11-14 Ιουνίου. Όλες οι θέσεις είναι οικονομικές, με αριθμημένο κάθισμα σε συμβατικό πλοίο.

Το πιο ακριβό νησί από άποψη ακτοπλοϊκών εισιτηρίων φαίνεται να είναι η Σαντορίνη, με τις τιμές να ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 650 ευρώ, ενώ η οικονομικότερη επιλογή ήταν η -πιο κοντινή στην  Άνδρο, με το κόστος των εισιτηρίων να είναι λίγο κάτω από 300 ευρώ.

  • Σαντορίνη: 658,50 € (Διάρκεια ταξιδιού: Περίπου 6 ώρες)
  • Νάξος: 610,00 € (Διάρκεια ταξιδιού: Περίπου 5,5 ώρες) – Σημειώνουμε ότι η διαθεσιμότητα είναι ήδη πολύ περιορισμένη.
  • Πάρος: 496,00 € (Διάρκεια ταξιδιού: Περίπου 4 ώρες)
  • Μήλος: 493,00 € (Διάρκεια ταξιδιού: Περίπου 7 ώρες) – Σημειώνουμε ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα σε καμπίνες. Σε περίπτωση που θέλετε να ταξιδέψετε με το γρήγορο πλοίο (περίπου 3 ώρες), οι τιμές σχεδόν διπλασιάζονται.
  • Σύρος: Διάρκεια: 541,00 € (Διάρκεια ταξιδιού: Περίπου 3,5 ώρες)
  • Μύκονος: 528,00 € (Διάρκεια ταξιδιού: Περίπου 4,5-5 ώρες) – Σημειώνουμε ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα στις οικονομικές αριθμημένες θέσεις, αλλά και στις καμπίνες.
  • Άνδρος: 296,00 € (Διάρκεια: Περίπου 2 ώρες)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.