ΤΟΠΙΚΑ

«Φίλοι ο δράστης και το θύμα» στο έγκλημα της Μυκόνου.Συγκλονίζει η σύντροφος του 33χρονου Γιάννη

«Φίλοι ο δράστης και το θύμα» στο έγκλημα της Μυκόνου.Συγκλονίζει η σύντροφος του 33χρονου Γιάννη

«Γνώριζα ότι επικοινωνούσαν, ότι μιλούσαν, δηλαδή ότι ήταν φίλοι», έτσι περιέγραψε τη σχέση που είχαν θύτης και θύμα στη Μύκονο η σύντροφος του 33χρονου Γιάννη, που δολοφονήθηκε με καραμπίνα – Αποκάλυψε ότι ήθελε να φύγει από το νησί και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού, ήταν το παιδί μου», έτσι περιέγραφε το 33χρονο θύμα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2) σε μπαρ στα Σκυλάμπελα Μυκόνου από έναν 34χρονο Έλληνα και επιχειρηματία του τουρισμού στην περιοχή η Χαρά, η σύντροφός του τον τελευταίο χρόνο. Η ίδια αναφέρει ότι θύτης και θύμα γνωρίζονταν, καθώς μέσα στο καλοκαίρι είχαν πάει και για ποτό μαζί. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο Γιάννης, όπως ήταν και το όνομα του 33χρονου, είχε κουραστεί από τη ζωή στη Μύκονο και σκεφτόταν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Tlive» είπε για τη σχέση που είχαν δράστης και θύμα, η οποία και ήταν πάρα πολύ καλή. «Γνώριζα ότι επικοινωνούσαν, ότι μιλούσαν, δηλαδή ότι ήταν φίλοι. Αυτό ήξερα εγώ, δηλαδή θυμάμαι ότι το καλοκαίρι είχαν βγει για ποτό, δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά ήξερα ότι είναι γνωστοί, γνώριζα ότι δεν υπάρχει κάτι, δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ τους», υπογράμμισε χαρακτηριστικά για τη σχέση, που είχαν ο 34χρονος με τον 33χρονο, ο τσακωμός των οποίων, σύμφωνα με τη Χαρά, ήταν για ασήμαντη αφορμή.

Σχετικά με την επικοινωνία, που είχε μαζί με τον 33χρονο Γιάννη, η Χαρά είπε ότι μίλησε μαζί του για τελευταία φορά την Παρασκευή, δύο μέρες δηλαδή, πριν γίνει το αιματηρό φονικό. «Είχαμε μιλήσει, μου είπε σ’ αγαπώ και είχε θυμώσει για κάτι, τέλος πάντων, και από πείσμα δε μιλήσαμε». Μιλώντας για τη δολοφονία του συντρόφου της, ο οποίος σκοτώθηκε από την καραμπίνα του 34χρονου περίπου στις 6 τα ξημερώματα, είπε ότι τσακώθηκαν για μία κοπέλα. «Απλά ήταν πεισματάρης, δεν ήθελε να με πειράζει κανείς», σημείωσε.

Σχετικά με το εάν πήγε μόνος του ή με παρέα ο 33χρονος, η σύντροφός του είπε ότι πήγε μόνος του, γιατί με αυτόν τον τρόπο ήθελε να απομακρυνθεί από τη Μύκονο και από τη ζωή της και να πάει στη Θεσσαλονίκη. «Ηθελε να τα αλλάξει όλα, δεν ήθελε να μείνει άλλο στο νησί, δεν άντεχε άλλο και του είχα ζητήσει να κόψει τις παρέες του με όλους, δεν ήθελα να μπλέξει πουθενά και ήξερα ότι είχε πάει μόνος του». Σε ερώτηση, που τους έγινε για το εάν ο Γιάννης μπορεί να έκανε κάτι που θα ενοχλούσε είτε τον δράστη, είτε τη 23χρονη κοπέλα, η Χαρά απάντησε ότι δεν το γνωρίζει.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.