ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό προετοιμασίας για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ το απόγευμα στη Σύρο

Φιλικό προετοιμασίας για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ το απόγευμα στη Σύρο

Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις, θα έχουν το απόγευμα στις 16.00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ελλάς Σύρου και ΑΕ Μυκόνου.

Για το συγκρότημα του Βλάχου-Παχατουρίδη, το τεστ αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς μπορεί η Ελλάς να μην αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ωστόσο το ρόστερ και οι στόχοι της βρίσκονται προς αυτή την κατεύθυνση, με αποτέλεσμα ο μεταξύ τους αγώνας, να είναι ένα δυνατό κρας τεστ για την ΑΕΜ.

Από την άλλη η Ελλάς ανεβάζει στροφές εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Μετά από ένα 20ημερο προπονήσεων ο αγώνας αυτός θα είναι μια ευκαιρία για συμπεράσματα, δοκιμές και αλλαγές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.