ΤΟΠΙΚΑ

Φεγγάρι καβάλα στο Βούβαλο

Φεγγάρι καβάλα στο Βούβαλο

ΦΕΓΓΑΡΙ καβάλα στο Βούβαλο
από την Θεατρική Ομάδα Μυκόνου
Παρασκευή 29 Μαρτίου έως Τρίτη 2 Απριλίου στις 9μ.μ.

Την ξεκαρδιστική κωμωδία παρεξηγήσεων του Κεν Λούτβιγκ “Φεγγάρι καβάλα στο βούβαλο” ανεβάζει στα τέλη Μαρτίου η Θεατρική Ομάδα Μυκόνου σε σκηνοθεσία Δομίνικου Δημήτρη Κουκά. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι από Παρασκευή 29 Μαρτίου έως και Τρίτη 2 Απριλίου στις 9μ.μ.

Λίγα λόγια για το έργο από τον σκηνοθέτη Δομίνικο-Δημήτριο Κουκά:
«Το έργο μας αποσυναρμολογεί και γεννά επί σκηνής το μυστικό κόσμο της καθημερινότητας των “εργατών” του χώρου, ένα θέατρο μέσα στο θέατρο.
Σκηνές απείρου κάλλους, ενός χαοτικού μικρο-περιβάλλοντος του θεάτρου, μας ξεναγεί στα ενδότερα των μικροβιακών εγωισμών των ηθοποιών… καρικατούρων μας.
Ζηλοτυπίες διαδέχονται πόθους, κάτω από βαρύτιμες αυλαίες. Περίτρανα τρόπαια παλαιότερων ρόλων μπερδεύονται με τα πιο απλά όνειρα του ηθοποιού, που δεν παύει να είναι κι ένας απλός άνθρωπος (μακριά από την διασημότητα ολίγων λεπτών).
Οι χαρακτήρες πλάθονται με ελαττώματα, που αντιστοιχούν στον καθένα μας. Βαθιά, αποκαλυπτική κριτική ή μια διασκεδαστική ματιά στον κόσμο των παρασκηνίων και στο μικρόκοσμό τους, που είναι καθρέπτης του Κόσμου μας;
E λοιπόν εσείς αποφασίζετε!

Ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης: Σταυρούλα Βενιζέλου & Βάσια Γκότση, Ραφαέλα Βερβέρη, Μάριος Ξυδάκης, Αρτέμης Ευθυμίου, Μαρία Μαλλιάκου, Θάνος Δελαπάσχος, Δήμητρα Κουσαθανά & Αμαλία Πάντου, Δομίνικος Δημήτριος Κουκάς.

Διασκευή –σκηνοθεσία: Δομήνικος Δημήτρης Κουκάς
Σκηνογραφία: Γιώργος Μπέης
Τεχνικός σκηνής-ηλεκτρολόγος: Αλέξανδρος Κοντιζάς
Κουστούμια : ΘΟΜ
Φροντιστήριο παράστασης: Άννα Μπατή και Χρυσάνθη Αλαφασού
Μακιγιάζ: Νάντια Βρεττού και Μαντώ Σαϊπά
Φωτισμοί ήχοι: Γιώργος Μπέης, Γιώργος Καλλινίκος & Γεράσιμος Χανιώτης
Επιλογή μουσικής: Δισκοθήκη Μυκόνου / Αρτέμης Ευθυμίου
Υποβολείο: Σταυρούλα Βανιζέλου, Βάσια Γκότση, Δήμητρα Κουσαθανά & Αμαλία Πάντου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.