ΤΟΠΙΚΑ

Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο για θέματα πολιτικής προστασίας

Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο για θέματα πολιτικής προστασίας
Ο δήμαρχος έχοντας στο πλευρό του τον αντιδήμαρχο Αλέκου Κουκά σε σημαντικές συναντήσεις ενόψει καλοκαιριού

Την Μύκονο επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Δημοσθένης Μπουντουράκης.
Μαζί του και ο Περιφερειακός Πυροσβεστικός Διοικητής Ν. Αιγαίου Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης.

Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αλέκο Κουκά συμμετείχαν  στη διευρυμένη συνάντηση που οργανώθηκε με τους τοπικούς επικεφαλής του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και Αστυνομίας καθώς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αντικείμενο της σύσκεψης η αντιπυρική προστασία του νησιού και ο συντονισμός των υπηρεσιών. Προτεραιότητα των ενεργειώνη αποτελεσματική οργάνωση κάθε δημόσιου τομέα αρμοδιοτήτων εν όψει της επερχόμενης τουριστικής σεζόν αλλά και όλο το χρόνο.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.