ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Ευχαριστούμε” τον Α.Ο. Πάγου

“Ευχαριστούμε” τον Α.Ο. Πάγου
Καυστική ανακοίνωση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ για την απαράδεκτη συμπεριφορά της ομάδας της Σύρου

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΑΟ Πάγου, που με την άρνηση τους στο αίτημα μας να διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κυκλάδων την Παρασκευή 2/11, μας δώσατε τη δυνατότητα να ξοδέψουμε 1.500€ επιπλέον προκειμένου να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μετακίνηση – διανυκτέρευση.

Βέβαια, στο σημείο αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε ότι όλοι οι αγώνες τα τελευταία χρόνια μεταξύ των Μυκονιάτικων και των Συριανών ομάδων διεξάγονται πάντα ημέρα Παρασκευή, όπου δεν πραγματοποιείται διανυκτέρευση.

Η δικαιολογία ότι οι ποδοσφαιριστές εργάζονται, καλό είναι να μείνει ασχολίαστη, καθώς γεννά ερωτηματικά. Άραγε το Σάββατο δεν εργάζονται οι ποδοσφαιριστές; Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, δεν εργάζονται;
Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι
Εκ της διοικήσεως του ΑΟ Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.