ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές πολιτισμού που ζήσαμε και φέτος

Ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές πολιτισμού που ζήσαμε και φέτος
Μοναδικές εκδηλώσεις υπο την αιγίδα της δημοτικής αρχής της Μυκόνου ακόμη ένα καλοκαίρι που όμοιες της δεν γίνονται πουθενά στην επικράτεια

Οι κάτοικοι της Μυκόνου δεν είμαστε μόνο τυχεροί γιατί ζούμε  σε έναν ευλογημένο τόπο, είμαστε και τυχεροί γιατί έχουμε την δυνατότητα να ζούμε και με ποιότητα.

 


Με βαθιές ανάσες πολιτισμού που κάποιοι άνθρωποι στο νησί έχουν μεριμνήσει να αναπνέουν όλοι και μάλιστα με μηδενικό κόστος.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις η μια καλύτερη από την άλλη με τεράστια αποδοχή των κατοικώ της Μυκόνου που διψούν για τέτοιες ανάσες πολιτισμού.

Η δημοτική αρχή και οι άνθρωποι που μόχθησαν και αυτό το καλοκαίρι για να φέρουν κορυφαίους στο νησί αξίζουν μόνο θερμά συγχαρητήρια.

Οι εικόνες μιλούν εξάλλου από μόνες τους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.