ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του αρχηγού του πυροσβεστικού Σωματος προς τον Δήμαρχο Κουκα.

Ευχαριστήρια επιστολή του αρχηγού του πυροσβεστικού Σωματος προς τον Δήμαρχο Κουκα.

Ευχαριστήρια επιστολή από τον αρχηγό του πυροσβεστικού Σωματος Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρα προς τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκα για την προσφορά πρώτων ειδών αναγκης στους πυροσβεστες της πρώτης γραμμής στο μέτωπο των πυρκαγιών καθώς και ζωοτροφών για τους αδέσποτους φίλους μας που διασώθηκαν από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατα την δύσκολη χρονική περιοδο των πυρκαγιων σε όλη την Χώρα ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Κουκας,η πολιτική προστασία Μυκόνου με τον αντιδήμαρχο Αλεκαρα και τον συνεργάτη τους και πυροσβέστη Γιώργο Μπάκα,κίνησαν διαδικασίες προκειμένου να σταλούν άμεσα στα μέτωπα των πυρκαγιων είδη πρώτης αναγκης.Συγκεκριμενα εστάλησαν άμεσα σύμφωνα με τις ανάγκες της πυροσβεστικης:Νερα,ισοτονικά, κρουασάν,φαρμακευτικά είδη.
Επισης σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσιου και το τμήμα αδέσποτων ζωων εσταλησαν ζωοτροφές και αντιμυκητισιακα για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας που περισυνελέγησαν και φιλοξενήθηκαν από τις πυρκαγιές της Αττικής.
Ο Δήμαρχος Μυκονου και η πολιτική προστασία του νησιού έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την στήριξη στο πυροσβεστικο Σωμα και του ήρωες πυροσβεστες της πρώτης γραμμής στην καθημερινότητας μας.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.