ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από εκπαιδευτικούς προς τον Δήμο Μυκόνου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από εκπαιδευτικούς προς τον Δήμο Μυκόνου

Με μια ευχαριστήρια επιστολή οι εκπαιδευτικοί στη Μύκονο εκφράζουν τις ευχαριστείες τους στον δήμαρχο Κωννσταντίνο Κουκά.

“Αγαπητέ κε Δήμαρχε Μυκόνου,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναιόδωρη πράξη σας να μας παραχωρήσετε δωμάτια διαμονής στο νησί σας. Οι αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης που μας εξασφαλίσατε μας βοηθούν να εργαστούμε με αξιοπρέπεια κι ασφάλεια ώστε κι εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά σας και να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εκπαίδευση. Η φοβία των προηγούμενων ετών για τις συνθήκες διαβίωσης στο νησί έχει εξαλειφθεί πλέον μέσα από την πράξη αυτή. Ως εκπαιδευτικοί έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερα στο νησί της Μυκόνου. Για το λόγο αυτό σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Οι εκπαιδευτικοί

Αφροδίτη Σταυροπούλου, Βάνα Μιμίδου, Ελένη Μαυροπούλου, Ελένη Πουλέζου, Χριστίνα Αλεξίου, Χριστίνα Γούλε, Γρηγόρης Ευαγγελίδης.”

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.