ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έξι Βρετανίδες έφαγαν αστακομακαρονάδες και κρασιά σε μαγαζί της Μυκόνου, πλήρωσαν 1530 εύρω και έκαναν καταγγελία στην χώρα τους για ακριβές τιμές

Έξι Βρετανίδες έφαγαν αστακομακαρονάδες και κρασιά σε μαγαζί της Μυκόνου, πλήρωσαν 1530 εύρω και έκαναν καταγγελία στην χώρα τους για ακριβές τιμές
Νέες καταγγελίες για ακρίβεια στη Μύκονο αυτή την φορά στην Daily Mail

Νέα καταγγελία για χρέωση σε εστιατόριο που χαρακτηρίζεται εξωφρενική στη Μύκονο

Έξι Τουρίστριες αποφάσισαν να φάνε αστακούς καλαμαράκια και κρασί, πλήρωσαν 1530 ευρώ και στην συνέχεια μίλησαν  σε βρετανική εφημερίδα που έσπευσε να αναδείξει το θέμα.

Δεύτερη καταγγελία μέσα σε λίγες μέρες για μαγαζί στη Μύκονο το οποίο όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, χρεώνει «χρυσό» τα πιάτα του και ακολουθεί μία επιθετική τακτική όταν ο πελάτης διαμαρτύρεται.

Δηλαδή σύμφωνα με τους Βρετανούς σε όποιον δεν αρέσει ο λογαριασμός έχει δικαίωμα να κάνει καταγγελία ή να μην πληρώνει.

Συγκεκριμένα μετά από τα καβουροπόδαρα, η 43χρονη Σέριλ δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δε δικαιολογούσε αυτή την εξωφρενική τιμή σύμφωνα με την ίδια καθώς έξι άτομα , η τουρίστρια και η παρέα της παρήγγειλαν καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδες κρασί και σαλάτα και ένα ψωμί σε διαβόητο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό και πλήρωσαν 1530 ευρώ.

Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι η παρέα επισκέφθηκε το  νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το προσωπικό του εστιατορίου τους στρίμωξαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον αστρονομικό λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες», δήλωσε η γυναίκα.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.