ΤΟΠΙΚΑ

Εξαγορά κρουαζιερόπλοιου από τον Μάριο Ηλιόπουλο της SeaJets

Εξαγορά κρουαζιερόπλοιου από τον Μάριο Ηλιόπουλο της SeaJets

Σε μία ακόμη επιχειρηματική κίνηση προχώρησε ο επικεφαλής της SEAJETS, Μάριος Ηλιόπουλος, εξαγοράζοντας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Magica.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μέχρι πρότινος ανήκε στον στόλο της ιταλικής εταιρείας Costa Cruises, κατασκευάστηκε το 2004 και μπορεί να φιλοξενήσει στις 1.359 καμπίνες του έως και 4.000 επιβάτες και 1.068 μέλη πληρώματος. Το εν λόγω πλοίο προσθέτει σημαντική αξία στα 5 κρουαζιερόπλοια του στόλου της SEAJETS και εδραιώνει τη θέση της ως σημαντικού παίκτη στη Μεσόγειο και στην παγκόσμια βιομηχανία κρουαζιέρας.

Με αυτή την εξαγορά, η SEAJETS ενισχύει έτι περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική ακτοπλοΐα, αλλά και στον κλάδο κρουαζιέρας, έχοντας δημιουργήσει τον μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα και τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως. Το ναυτιλιακό μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε τη συναλλαγή ήταν η Masters Shipping.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μέσω της κόρης του προσπάθησε να μπλοκάρει τη πώληση της Attica Group από την MIG και την Τράπεζα Πειραιώς στο αλλοδαπό νομικό πρόσωπο Strix.
Πηγη businessnews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.