ΤΟΠΙΚΑ

Εξαφανίστηκε από τον Πειραιά, θα επιβιβαζόταν σε πλοίο με προορισμό τις Κυκλάδες

Εξαφανίστηκε από τον Πειραιά, θα επιβιβαζόταν σε πλοίο με προορισμό τις Κυκλάδες

Στις 28/05/2023, ο Γιουράσικ Ράντοβαν επιβιβάστηκε σε λεωφορείο από την Σερβία προς την Αθήνα με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Εν συνεχεία, στις 29/05/2023 θα επιβιβαζόταν σε επιβατικό πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό το νησί της Κω. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γιουράσικ Ράντοβαν στις 31/05/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιουράσικ Ράντοβαν έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.