ΤΟΠΙΚΑ

Έβαλε πλάτη ο Δήμαρχος για τους καταστηματάρχες της Μυκόνου

Έβαλε πλάτη ο Δήμαρχος για τους καταστηματάρχες της Μυκόνου
Σε πανελλήνια μετάδοση καλεσμένος της Έλλης Στάη ο Κωνσταντίνος Κουκάς υπερασπίστηκε τους επιχειρηματίες του νησιού από τις επιθέσεις

Μια ομολογουμένως καταπληκτική παρουσία είχε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV και στην Έλλη Στάη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Για δέκα λεπτά περίπου ο δήμαρχος καλεσμένος της   Στάη υπερασπίζονταν τα δικαιώματα των καταστημαρχών της Μυκόνου και έθετε στην πραγματική του διάσταση το γεγονός που προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο όταν έγινε γνωστό ότι μαγαζί στο νησί χρέωσε σχεδόν οκτακόσια πενήντα ευρώ έξι μερίδες καλαμαράκια και μερικές μπύρες.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς «ξελάσπωσε» με τις τοποθετήσεις του την εικόνα του επιχειρηματία του νησιού αλλά και την φήμη της Μυκόνου που ορισμένοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά με την έναρξη της τουριστικής σαιζόν να την πλήξουν.

Ο Κουκάς μίλησε για μεμονωμένο περιστατικό και για την δυνατότητα επισκέπτες με κάθε βαλάντιο να επισκέπτονται την Μύκονο τουριστικά, αφού νωρίτερα κάνουν σωστή έρευνα αγοράς και τιμοκαταλόγων.

Ο δήμαρχος ήταν  κάθετος για τιμιότητα, τον ζήλο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των καταστηματαρχών  της Μυκόνου,στηρίζοντας τους με απόλυτα, καθώς και την εικόνα του νησιού προς τα έξω.

Είναι  πράγματι εντυπωσιακό ο δήμαρχος Μυκόνου  να φιλοξενείται για αρκετή ώρα κεντρικός καλεσμένος σε δελτίο ειδήσεων καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας και για ένα αρνητικό θέμα και αυτός να κατορθώνει να βγάζει την καλύτερη εικόνα για το νησί.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς  αναφέρθηκε και στο θέμα της ασφάλειας  και στην ανάγκη να επανδρωθεί η Μύκονος με περισσότερους αστυνομικούς ενόψει μάλιστα της σαιζόν που ξεκίνησε ένα αίτημα που είναι πάγιο καιρό τώρα.

Δείγμα του σεβασμού και της εκτίμησης που τρέφουν και εκτός Μυκόνου όχι μόνο στο πρόσωπο και στο θεσμό του δημάρχου Μυκόνου αλλά και προσωπικά στον Κωνσταντίνο Κουκά κορυφαίοι δημοσιογράφοι και μεγάλα ΜΜΕ ανα την επικράτεια, επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που έχει κατορθώσει ο Κουκάς καλύτερα από κάθε άλλον. Να  βάλει την Μύκονο στο κάδρο των εξελίξεων.Όταν χρειάζεται ο δήμαρχος με τις γνώσεις και την υψηλού επιπέδου ρητορική ικανότητα του μπαίνει μπροστά να υπερασπιστεί τους συμπολίτες του όπως έκανε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων της Στάη.

Δειτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την παρουσία του δημάρχου Μυκόνου στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.