ΤΟΠΙΚΑ

Έτσι γίνεται η διαφορά στην καθημερινότητα των πολιτών

Έτσι γίνεται η διαφορά στην καθημερινότητα των πολιτών
Σε δυο μήνες μέσα ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς έχει «σαρώσει» το νησί και αποκαθιστά ανάγκες των πολιτών

Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τους συνεργάτες του Κωνσταντίνου Κουκά και ιδιαίτερα με αυτούς που έχουν επωμιστεί τον δύσκολο ρόλο να είναι κοντά στον πολίτη και στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Τραανταχτό παράδειγμα ο Μιχάλης Ζουγανέλης Μπαλτάς που είναι σχεδόν δυο μήνες στην θέση του  αντιδημάρχου στον τομέα της Καθημερινότητας και έχει «σαρώσει»το νησί στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού.

 

Μέχρι πριν λίγο καιρό ούτε ένα ντουι δεν είχε αλλαχτεί  και πολύ λίγες λάμπες σε διάφορα σημεία του νησιού λειτουργούσαν με αποτέλεσμα να πέφτει το σκοτάδι και να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε γειτονιές και δρόμους.

Μπήκε τάξη πλέον και έχουν αποκατασταθεί περιοχές, Άνω Μέρα ,Καλαφάτη ,Καλό Λιβάδι ,ΛΙΑ ,Άγιο Στέφανο, Κανάλια ,Αλεόμανδρα, Ορνό, Άγιο Λάζαρο ,Άγιο Στέφανο, Φανάρι και πολλά άλλα και αλλάζουν ντουί και λάμπες.

Ένα μεγάλο κομμάτι του νησιού στον ηλεκτροφωτισμό λειτουργεί. Οι λάμπες αλλάζουν μαζικά σε όλες τις περιοχές επειδή το έχουν ανάγκη οι πολίτες και όχι για ψηφοθηρικούς λόγους και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των συνεργατών του Κουκά.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.