ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Έτσι έκλεισε την μεγάλη συμφωνία με Τσιώλη ο Αλέκος Κουκάς

Έτσι έκλεισε την μεγάλη συμφωνία με Τσιώλη ο Αλέκος Κουκάς
Έτοιμος να αναλάβει δράση και να βοηθήσει την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Σάκης Τσιώλης όπως αποκάλυψε πρώτο το MykonosVoice

Η αγάπη του Αλέκου Κουκά για το νησί, τους συμπολίτες του και την ομάδα δεν έχει όριο και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συμφωνία με έναν απο τους καλύτερους Έλληνες προπονητές που όλως όλα δείχνουν αναλαμβάνει να «τρέξει» τον ποδοσφαιρική ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στο προσεχές χρονικό διάστημα αν ξεκινήσουν φυσικά οι υποχρεώσεις στην Γ´ ΕΘΝΙΚΗ.

Η συμφωνία Κουκά με τον Τσιώλη είναι καταρχήν δεδομένη καθώς ο Έλληνας Τεχνικός είναι φιλος του προέδρου της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και στο πλαίσιο αυτό θέλει να βοηθήσει την ομάδα του νησιού σε μια δύσκολη καμπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του MykonosVoice ο Σάκης Τσιώλης πρόκειται να αναλάβει στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ένα διευρυμένο ρόλο ώστε να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα το ποδόσφαιρο του νησιού.

Αυτή είναι και η αρχική σκέψη του Αλέκου Κουκά που θέλει να δώσει ώθηση στα νέα κυρίως παιδιά με την παρουσία ενός κορυφαίου Έλληνα τεχνικού στην ομάδα και κίνητρο να μάθουν όλοι σε επαγγελματικά πρότυπα να δουλεύουν.

Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει υπο την επίβλεψη του όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και θα βοηθά παράλληλα και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής σε έναν ρόλο συμβουλευτικό ώστε να δουλέψει η ομάδα σε σωστές βάσεις.

Στην πρώτη ομάδα βοηθός του Τσιώλη θα είναι ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης που θα αναλάβει ένα ρόλο σύμφωνα με πληροφορίες συνδετικού κρίκου με όλα τα τμήματα και την πρώτη ομάδα.

Η απόλυτη καθοδήγηση του προγράμματος θα ανήκει στον Τσιώλη που θα ελέγχει τόσο το προπονητικό  οσο και το αγωνιστικό μέρος.

Όπως αποκλειστικά πρώτο το MykonosVoice μετέφερε την είδηση η συμφωνία Τσιώλη -Κουκά πρόκειται να ολοκληρωθεί με την παρουσία στην πρώτη προπόνηση του Έλληνα τεχνικού στο γήπεδο του Κόρφου το απόγευμα της Δευτέρας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.