ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμος για τα επόμενα βήματα

Έτοιμος για τα επόμενα βήματα
Την στρατηγική του χαράσει για την επόμενη μέρα στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς

Χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη και με γνώμονα πάντα τον σωστό προγραμματισμό όπως συμβαίνει εδω και πολλά χρονια θα ξεκινήσει προετοιμασία για την επόμενη σαιζόν στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Ο άνθρωπος που κατόρθωσε με τους συνεργάτες του να κάνει γνωστό σε όλη την επικράτεια οτι στην Μύκονο υπάρχει και αθλητισμός και ιδιαίτερα ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς δεν δείχνει να βίαζεται για τα επόμενα βήματα που θα καθορίσουν ουσιαστικά τον σχεδιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο μπαραζ της Νάξου ηταν ενα ηχηρό μήνυμα οτι οι φίλαθλοι στο νησί αγαπούν τον ομάδα και είναι δίπλα της στις μεγάλες στιγμές.
Παρά το γεγονός οτι ο επιθυμητός στόχος η άνοδος στην Γ Εθνική δεν υλοποιήθηκε η γεύση που έμεινε ήταν γλυκιά καθώς η δουλειά που έχει γίνει στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σε όλα τα επίπεδα ειναι αξιοζήλευτη.

Η Γενική συνέλευση που ακολουθεί θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα και στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι επιφανείς παράγοντες στο νησί ώστε να πλαισιώσουν την ομάδα υπο τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά που χρόνια  τώρα σε μεγάλο βαθμό τραβάει μόνος του το κουπί σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητας στο σύλλογο.

Ο ίδιος ο πρόεδρος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και αναμένεται να κάνει πολλές επαφές τις επόμενες μέρες τόσο με στελέχη εντός  του συλλόγου (ποδοσφαιριστές,προπονητες κλπ) αλλά και εκτός( παράγοντες του ποδοσφαίρου) καθώς τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθημερινά πολαπλασιάζονται, ώστε να χαράξει την στρατηγική του για την ομάδα στο επόμενο
διάστημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.