ΤΟΠΙΚΑ

Έτοιμοι οι όμιλοι στην ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Έτοιμοι οι όμιλοι στην ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Εξέπνευσε χθες η διορία που είχε δώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων στις ομάδες, προκειμένου να αλλάξουν (αν επιθυμούν) την αρχική τους απόφαση στην δήλωση κατηγορίας που επιθυμούν να αγωνιστούν. Μόνο ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου έδειξε ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην Α κατηγορία (μετά την οριστικοποίηση του τρόπου διεξαγωγής της Β Κατηγορίας με 3 ομίλους των 5 ομάδων), ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί από την στιγμή που κάποιος από τους 8 δεν άλλαξε την απόφαση, σχετικά με την συμμετοχή στην Α κατηγορία. (Πάγος, ΑΟ Σύρου, Α.Ο Σερίφου, Πανναξιακός, Καρτεράδος, Πύργος, Α.Ο Μυκόνου, Α.Ο Πάρου).

Το σωματείο της Ελλάς με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΣΚ, έστειλε έγγραφο σε όλα τα σωματεία για το αν συμφωνούν να μπει στην Α κατηγορία με τις ομάδες πλέον να γίνονται 9 στον αριθμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, 6 από τα 8 σωματεία άναψαν το πράσινο φως, αλλά τα δυο σωματεία που τηλεφωνικά είπαν ναι και στην συνέχεια «κλώτσησαν», θα σταθεί εμπόδιο στην συμμετοχή της ομάδας στην Α κατηγορία.

Μέσα στην ημέρα ίσως να υπάρξει και ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ελλάς στα 6 σωματεία.

Στην σημερινή κλήρωση που θα γίνει τις 16.00 στα γραφεία της ΕΠΣΚ θα μπουν:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: (8 ομάδες)  Α.Ο. ΠΑΓΟΥ, Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ ΘΗΡΑΣ

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) Α.Ο ΠΑΡΟΥ Β’, ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ, ΜΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, Α.Σ ΙΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ Β’

Sportcylades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.