BUSINESS

Ετοιμάζεται να σαλπάρει για τις Κυκλάδες το “Andros Queen”

Ετοιμάζεται να σαλπάρει για τις Κυκλάδες το “Andros Queen”

7 μήνες μετά την πρώτη άφιξη του “ANDROS QUEEN”, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, το ellinikiaktoploia.net επισκέφθηκε το νέο απόκτημα της GOLDEN STAR FERRIES.

Με ολικό μήκος 134 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,70 μ., ολική χωρητικότητα 7.005 τον., δυνατότητα μεταφοράς 390 ΙΧ ή 90 Φ/Γ, 1400 επιβάτες και ταχύτητα 22 κόμβων, το ANDROS QUEEN θα δρομολογηθεί στις Κυκλάδες από το λιμάνι της Ραφήνας, καλώς εχόντων των πραγμάτων από την επόμενη τουριστική περίοδο.

Σύμφωνα με το aktoploia/net, το πλοίο μετά την μετασκευή του θα διαθέτει στο Deck 8 καμπίνες επιβατών με 106 κρεβάτια, ενώ στο Deck 7 που θα είναι όλοι οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι θα υπάρχουν σαλόνια διακεκριμένης & οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, κ.α.

Το Ναυπηγικό γραφείο που έχει αναλάβει το project είναι του κ. Θανάση Κοπούκη ενώ το  αρχιτεκτονικό γραφείο που θα αναλάβει θα είναι αυτό του κ. Τάκη Δρακάτου

Στη μετασκευή συμμετέχουν η VDN IPPOKAMPOS για τα εσωτερικά και τις καμπίνες , η ΑΝΤΩΣΗ για τον αερισμό και τον κλιματισμό , η ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Σ. για τα ελασματουργικά , η ΣΑΚΑΝΤΑΝΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, & ΣΙΑ Ε.Ε. για τις μηχανολογικές εργασίες  και η ΑΛΦΑ για τις σωληνουργικές εργασίες.

Όλο το safety του πλοίου , σωστικός και πυροσβεστικός εξοπλισμός τοποθετούνται καινούργια , καθώς επίσης και όλα τα μέσα πυροπροστασίας ( μονώσεις παράθυρα Α0, fire detection)

Ο πρώτος δεξαμενισμός του πλοίου στην Ελλάδα θα γίνει, εκτός απροόπτου, στις 16/1/2023, στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙΙ του Ο.Λ.Π.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.