BUSINESS

Ετοιμάζεται για δυναμική είσοδο στις Κυκλάδες η Minoan Lines

Ετοιμάζεται για δυναμική είσοδο στις Κυκλάδες η Minoan Lines

Μετά την αποχώρησή της από το Χρηματιστήριο και έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα τα μηδενικά χρέη και τη σημαντική οικονομική ρευστότητα, η ιστορική ακτοπλοϊκή εταιρία Minoan Lines, προετοιμάζει την επέκταση των δρομολογίων της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της εταιρίας, Εμάνουελ Γκλιμαντί, στόχος των Μινωϊκών Γραμμών είναι η επέκτασή τους σε δύο κορυφαίους προορισμούς, στα Χανιά και στα νησιά των Κυκλάδων.

Η διείσδυση των Μινωϊκών σις Κυκλάδες έγινε από την περασμένη δρομολογιακή σαιζόν του καλοκαιριού, μέσω του High Speed «Santorini Pallace» το οποίο συνέδεσε τα νησιά του νομού μας με το Ηράκλειο Κρήτης.

Ωστόσο, τα έξι νεότευκτα πλοία του Ομίλου Γκριμαλντί, θέτουν αυτόματα το στόχο δρομολόγησης κάποιων εξ αυτών σε γραμμές των Κυκλάδων, γεγονός αναμφισβήτητα, ιδιαιτέρως σημαντικό για το ακτοπλοϊκό μέλλον του νομού μας. Περαιτέρω εξελίξεις με το θέμα θα υπάρξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.