ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντικές εργασίες και επισκευές στον Κόρφο

Εθελοντικές εργασίες και επισκευές στον Κόρφο

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να γίνουν επισκευές στο γήπεδο του Κόρφου εξέφρασε με τοποθέτηση του  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Βασίλης Θεοχάρης.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Όταν κουνάς το δάχτυλο για να κατακρίνεις και να κάνεις υποδείξεις δεν κάνεις τα πράγματα να συμβούν.


Ευτυχώς που στο νησί υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται και αγαπούν αυτόν τον τόπο και με τις πράξεις τους το αποδεικνύουν..


Εγώ μιας και πρώτη φορά ανακατεύομαι με τα κοινά ,δηλώνω άπειρος και θέλω να στηριχτώ στον εθελοντισμό και το φιλότιμο των Μυκονιατων.
Τα μικρά και απλά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.


Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που με βοηθούν στην αρχή του δύσκολου έργου που έχω αναλάβει καθώς έχει να κάνει κυρίως με παιδικές ψυχές και δεν άλλο από τον αθλητισμό.
Ευχαριστώ πολυυυ τον Antonis Armaos που βοήθησε να συμμαζέψουμε τα μικρά γηπεδακια του Κόρφου καθώς και τον George Grigoriou για τα υλικά που χρειαστηκαμε,όπως και τον Αγγελος Μπραχος.


Επίσης ευχαριστώ πολύ τον Tasos Zouganelis που καθάρισε και έστρωσε τα πάρκινγκ του γηπέδου του Κόρφου και είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί..
Τέλος ευχαριστώ πολύ τον Γ.Σαντοριναιο(κίτρινο στόλο) που είναι δίπλα στο δήμο κάθε στιγμή…

Ευχαριστώ πολύ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.