ΤΟΠΙΚΑ

Εσπερινός με πλήθος πιστών στο Ιερό και πολυαιώνιο Παρεκκλήσιο, στις “Κουσεγιάρες”

Εσπερινός με πλήθος πιστών στο  Ιερό και πολυαιώνιο Παρεκκλήσιο, στις “Κουσεγιάρες”

Με κατάνυξη και ιεροπρέπεια, παρουσία  πλήθους πιστών και μικρών καλαντιστών, τελέσθηκε απόψε ο Εσπερινός της Περιτομής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και η μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, στο ομώνυμο Ιερό και πολυαιώνιο Παρεκκλήσιο, στις “Κουσεγιάρες”, στην περιοχή της Λίμνης στην Χώρα.

 

Μετά το πέρας της εσπερινής ακολουθίας, οι πιστοί άναψαν τα φαναράκια και τα κεριά τους από την ακοίμητη κανδήλα του Αγίου για να λιτανεύσουν την εικόνα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς για την αυριανή πανηγυρική Θ. Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς, ψάλλοντας τα κάλαντα, με την μελωδική συνοδεία των χαρμόσυνων κωδωνοκρουσιών!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.