ΤΟΠΙΚΑ

Ερωτηματικά προκαλεί η αντίδραση του Νίκου Γκέλου

Ερωτηματικά προκαλεί η αντίδραση του Νίκου Γκέλου
Φωτιές και ερωτηματικά ανάβει στην αντιπολίτευση του Δήμου Μυκόνου η χτεσινή βραδιά της αποχώρησης από το ΔΣ του Χρήστου Βερώνη

Λίγα μόλις λεπτά μετά την αιφνίδια είναι η αλήθεια αποχώρηση χτες το βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου της αντιπολίτευσης, το θέμα της βραδιάς που άναψε τις συζητήσεις στο νησί την επόμενη μέρα ήταν η αυθόρμητη αντίδραση του Νίκου Γκέλου στην αποχώρηση Βερώνη και μάλιστα μπροστά στις κάμερες.

Ο ισχυρός μέσα στον συνδυασμό του Βερώνη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» Νίκος Γκέλος ,τόσο με βάση τις ψήφους που πήρε και το συνολικότερο εκτόπισμα που έδειχνε να έχει σε σχέση με τους υπόλοιπους συμβούλους του τέως δημάρχου, θα ήταν σύμφωνα με την λογική αυτός που θα σήκωνε από την πλευρά Βερώνη  στις πλάτες του το βάρος του αντιπολιτευτικού λόγου στον Δήμο Μυκόνου.

Είναι όμως στα αλήθεια τόσο ισχυρός ο Γκέλος μέσα στην παράταξη του Χρήστου Βερώνη;

Η χτεσινή του αντίδραση λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση Βερώνη να παραμένει και να τονίζει με κάθε τρόπο  προς όλους ότι δεν έχει τίποτα με κανένα και ότι είναι ένα θέμα που αφορά τον Βερώνη η αντίδραση του τελευταίου, έδειξε ξεκάθαρα ότι κάτι συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας του συνδυασμού της αντιπολίτευσης.

Καιρό τώρα στο στέκια της Μυκόνου και μετά την ήττα Βερώνη στις εκλογές αρκετοί είναι αυτοί που ψιθυρίζουν ότι αργά η γρήγορα ο πρώην δήμαρχος θα πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και ότι για  την επόμενη μέρα θα δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής του στον συνδυασμό στον Σπύρο Αποστόλου και όχι στον Νίκο Γκέλο όπως πολλοί θα περίμεναν.

Μάλιστα στις φήμες αυτές προστέθηκε και το γεγονός ότι μέχρι τώρα η αντιπολίτευση που έχει ασκήσει ο Βερώνης και η παράταξη του είναι ήπια χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις στα κρίσιμα θέματα που προκύπτουν, δείγμα ότι κάτι συμβαίνει και ότι προφανώς και δεν έχει συνοχή η ομάδα του.

Το χτεσινό περιστατικό της αντίδρασης Γκέλου που με κάθε τρόπο προσπάθησε να δείξει ότι δεν έχει σχέση με την αντίδραση Βερώνη, ήρθε να προστεθεί στα παραπάνω και ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό της Μυκόνου με την συνέχεια να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.