ΤΟΠΙΚΑ

Εργοτάξιο η Μύκονος ενόψει τουριστικής σαιζόν

Εργοτάξιο η Μύκονος ενόψει τουριστικής σαιζόν
Το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο της Μυκόνου προβαίνει σε εργασίες πλακόστρωσης σε διάφορα σημεία του νησιού

Ένα πραγματικό εργοτάξιο το νησί με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει εντατικά ώστε να είναι όλα έτοιμα ενόψει μάλιστα και της τουριστικής περιόδου που πλησιάζει.

Στην συντήρηση των πλακοστρώσεων του παλαιού λιμένα έχει ξεκινήσει πραγματοποιεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Μυκόνου , μετά και την λήψη όλων των απαραίτητων εγκρίσεων για τον σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέχρι τέλη Απριλίου θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες και θα έχει ολοκληρωθεί η πλακόστρωση σε μια συνολική επιφάνεια 1.250 τ.μ.

Με στοχευμένες ενέργειες οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής ξεκίνησαν την προετοιμασία του νησιού ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.