ΤΟΠΙΚΑ

«Εργολάβος προκάλεσε πολύ σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό αποχέτευσης του νησιού»

«Εργολάβος προκάλεσε πολύ σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό αποχέτευσης του νησιού»
Στην σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανακοίνωση του πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Σε μια άκρως σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανακοίνωση του πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φρατζέσκος Βιγλιάρης τονίζοντας ότι εργολάβος στη Μύκονο προκάλεσε πολύ σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό της αποχέτευσης με αποτέλεσμα την εκροή λυμάτων στην περιοχή  Γλυφάδι.

«Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυκόνου ενημερώνει πως σήμερα 16-09-2021 το πρωί κατά τη διάρκεια ιδιωτικών εργασιών σε ιδιωτικό οικόπεδο στην περιοχή Γλυφάδι, εργολάβος προκάλεσε πολύ σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό της αποχέτευσης με αποτέλεσμα την εκροή λυμάτων στην περιοχή.

Το συνεργείο της ΔΕΥΑΜ βρίσκεται ήδη στο σημείο και εργάζεται προκειμένου να αποκαταστήσει άμεσα την προκληθείσα βλάβη.»

ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.