ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έργο πνοής και τεράστιας σπουδαιότητας το νέο οδικό έργο για το Κουφονήσι

Έργο πνοής και τεράστιας σπουδαιότητας το νέο οδικό έργο για το Κουφονήσι

Σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων λάβαμε μια πολύ σπουδαία απόφαση για τα φιλικά Κουφονήσια του μέλλοντος, της ήπιας και βιώσιμης ανάπτυξης που επιδιώκουμε και επιθυμούμε, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος.

Μετά τη μακρά και αδιάκοπη πολυετή προσπάθεια μας, τουλάχιστον δέκα ετών, με επικεφαλής την κα. Φραγκίσκου Αικατερίνη, Αγρ. & Τοπογράφο Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Σε συνεργασία με πλήθος φορέων και υπηρεσιών, κλείνουμε επιτέλους έναν μεγάλο γραφειοκρατικό κύκλο (αδειοδοτήσεων, εγκρίσεων, αποφάσεων κ.ο.κ.) και ανοίγουμε έναν μικρότερο, βαδίζοντας όλο και πιο κοντά στον τελικό στόχο μας. Της υλοποίησης ενός οδικού έργου τεράστιας σπουδαιότητας για το νησί μας, που θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας προς το καλύτερο.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.