ΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες στο γήπεδο του Κόρφου πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σαιζόν

Εργασίες στο γήπεδο του Κόρφου πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σαιζόν

Παράλληλα με την έναρξη της προετοιμασία της ΑΕ Μυκόνου στο νησί των ανέμων τρέχουν και μία σειρά άλλα θέματα που αφορούν την νεοσύστατη ομάδα και έχουν αν κάνουν με την υλικοτεχνική υποδομή.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του γηπέδου του Κόρφου, το οποίο θα είναι φέτος αυτό που θα φιλοξενήσει τους επίσημους αγώνες της ΑΕ Μυκόνου, σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης.

Συγκεκριμένα, τοποθετείται καουτσούκ και παράλληλα γίνεται το απαραίτητο χτένισμα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να επανέλθει στο ενδεδειγμένο σημείο χρήσης.

Να θυμίσουμε ότι ο τάπητας του γηπέδου της Μυκόνου είναι εξαιρετικός, καθώς είχε τοποθετηθεί το 2017 και ήταν υψηλής ποιότητας.

πηγή sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.